KEHITTYVÄ VANHUSTYÖ 2023

HUOM! Verkossa osallistuville olemme lähettäneet infon erikseen sähköpostitse. 

PAIKKA JA AIKA
Dipoli, Espoo, tiistai 7.2.2023 KLO 8-16


SAAPUMINEN
Dipoli (Aalto-yliopiston päärakennus) sijaitsee osoitteessa Otakaari 24, 02150 Espoo. Ovet aukeavat klo 8.00 ja tapahtuma päättyy klo 16.00
Tarkemmat saapumisohjeet >>


PYSÄKÖINTI
Parkkipaikkoja on rajallisesti, joten paikalle kannattaa tulla julkisilla kulkuvälineillä.


ILMOITTAUTUMINEN
Osanottajille on varattu henkilökohtaiset nimikortit. Nimikortit noudetaan saavuttaessa tapahtumaan – ne löytyvät pääsisäänkäynnin läheisyydessä olevalta pöydältä sukunimen mukaan aakkostettuina. Nimikortti on pääsylippusi tapahtumaan. Tapahtumassa on maksuton vaatesäilytys.


RAVINTOLAPALVELUT
(HUOM! KAIKKI YHTEYDENOTOT RUOKAILUA KOSKIEN SUORAAN RAVINTOL
AAN / KAHVILAAN)
Dipolissa on mahdollisuus ruokailla omakustanteisesti ravintola Reimassa.
Kahvila Siefi palvelee näyttelyalueella.

Ravintola Reiman lounastiedot löytyvät osoitteessa:
https://www.compass-group.fi/ravintolat-ja-ruokalistat/foodco/kaupungit/espoo/dipoli-ravintolat/

Dipolin ravintola Reima toimii myös opiskelijaravintolana, joten siellä on välillä ruuhkaa. Lähistön lounasvaihtoehtoja lisää osoitteesta:
https://www.lounaat.info/otaniemi

Ruuhkien välttämiseksi, toivomme porrastusta ruokailussa ja näyttelyosastoihin tutustumisessa.


OHJELMA JA LUENTOMATERIAALIT
Päivän ohjelman löydät tapahtuman kotisivuilta osoitteessa www.kehittyvavanhustyo.fi

Tapahtumassa ei ilmoittauduta erikseen millekään luennolle. Kaleva -saliin mahtuvat kaikki, muihin saleihin rajallinen määrä osallistujia. Otathan toiset huomioon etkä varaa paikkoja saleista etukäteen. Huomaathan että salien vaihto on mahdollista vain taukojen aikana – ei kesken esitysten. Luentomateriaalit löytyvät keskiviikosta 8.2.2023 lähtien tapahtuman kotisivuilta.
Kaleva-salin ohjelmasta tulee osallistujille katsottavaksi tallenne 14.2. saakka.


NÄYTTELY
Tapahtumassa on näytteilleasettajia, joiden tuotteisiin ja palveluihin voit tutustua koko päivän alkaen klo 8.00. Voit myös tehdä hankintoja näyttelystä niin kotiin kuin työpaikallekin. Näyttely on avoinna koko päivän. Näytteilleasettajaluettelo ja -pohjakartta löytyvät tapahtuman kotisivuilta (julkaistaan viikolla 2 / 2023).


PALAUTELOMAKE

Otamme mielellämme vastaan palautetta tapahtumasta! Palautelomake aukeaa heti tapahtuman päätyttyä tapahtuman kotisivuilla. Otamme mielellämme vastaan tapahtumiemme kehittämisideoita ja koulutusaiheita kotisivuillamme www.kehittyvavanhustyo.fi Sieltä pääset myös tilaamaan uutiskirjeemme, jossa käsitellään vanhustyön ajankohtaisia asioita ja kerrotaan uusista tapahtumistamme.


LASKUTUS JA PERUUTUSEHDOT

Laskut lähetetään laskutusosoitteen mukaisesti.
Peruutusehdot: ”Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, kunhan peruutus on tapahtunut viimeistään 7.1.2023. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö. Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisen tai vaihtaa osallistujaa, ota yhteyttä sähköpostitse: diane(at)globex.fi. Verkkokauppaoston peruuttaneilta palautetaan (7.1.2023 saakka) lipun summa vähennettynä 5 euroa toimistokuluja.


MUUTA

Huomioithan hajusteyliherkkyydestä kärsivät osallistujamme ja vältät hajusteiden käyttöä tapahtumapäivänä, kiitos! Tapahtumassa tullaan mahdollisesti kuvaamaan lähinnä yleisluontoisia tunnelmakuvia tapahtumasta. Jos ehdottomasti et halua tulla kuvatuksi, ilmoitathan siitä erikseen Globexin tapahtumainfossa, kun noudat nimikorttisi.