KEHITTYVÄ VANHUSTYÖ 2024 VERKOSSA 

AIKA

Torstaina 8.2.2024 klo 8-16.

STRIIMAUS

Kaleva- ja Lumituuli -salien luennot striimataan paikan päältä Dipolista (Aalto-yliopiston päärakennuksesta), Espoosta.

Huom! Striimaamme vain Kaleva- ja Lumituuli -salien luennot. Palaver- ja Takka-salien luentoja ei verkkolähetyksessä ole mahdollista seurata. Tapahtuma toteutetaan virtuaalialustalla. Striimauksista ei oteta tallenteita.

OSALLISTUMINEN
Kaleva- ja Lumituuli -salien ohjelma striimataan. Pääset päivän aikana seuraamaan näiden salien luentoja verkossa osoitteessa www.virtualexpo.fi/kvt. Rekisteröidy sivuille samalla sähköpostiosoitteella, jolla olet ilmoittautunut Kehittyvä Vanhustyö – tapahtumaan. Rekisteröityminen avautuu to 8.2. klo 8.00. Striimauksesta ei oteta tallennetta.

PALAUTELOMAKE
Otamme mielellämme vastaan palautetta tapahtumasta! Palautelomake aukeaa heti tapahtuman päätyttyä tapahtuman kotisivuilla. Otamme mielellämme vastaan tapahtumiemme kehittämisideoita ja koulutusaiheita kotisivuillamme www.kehittyvavanhustyo.fi Sieltä pääset myös tilaamaan uutiskirjeemme, jossa käsitellään vanhustyön ajankohtaisia asioita ja kerrotaan uusista tapahtumistamme.

LASKUTUS JA PERUUTUSEHDOT
Laskut lähetetään laskutusosoitteen mukaisesti.
Peruutusehdot: ”Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, kunhan peruutus on tapahtunut viimeistään 8.1.2024. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö. Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisen tai vaihtaa osallistujaa, ota yhteyttä sähköpostitse: diane(at)globex.fi. Verkkokauppaoston peruuttaneilta palautetaan (8.1.2024 saakka) lipun summa vähennettynä 5 euroa toimistokuluja.