Ilmoittaudu
Ohjelma
Näytteilleasettajille
Katso hinnat

Turku, Messukeskus, to 28.11.2024 klo 8-16

Tervetuloa yksin tai työyhteisösi kanssa päivittämään ammattitaitoasi, tapaamaan tuttuja ja viihtymään Varsinais-Suomen Kehittyvä Vanhustyö -tapahtumaan Turun Messukeskukseen!

Perinteikäs koulutus- ja näyttelytapahtuma on tarkoitettu ikäihmisten palveluiden parissa työskenteleville ammattilaisille, päättäjille ja opiskelijoille.

Luvassa ajankohtaista ja monipuolista ohjelmaa kolmessa salissa, loistavia esityksiä, ideoita ja työkaluja päivittäiseen työhön ja tekemiseen. Mukana on tuttuun tapaan myös vanhustyöalan näyttely.

KATSO HINNAT JA ILMOITTAUDU >>

Kävijapalautetta edellisestä tapahtumasta:

  • “Mukava verkostoitua. Aina saa uusia ideoita ja näkökulmia.”
  • “Mielenkiintoisia, erilaisia asioita vanhustyöhön liittyen, tapaa kollegoita.”
  • “Hyvä tilaisuus verkostoitua oman alan edustajien kanssa ja tutustua uusiin tuotteisiin.”
  • “Tapahtuma hyvin organisoitu, koulutuksellinen sisältö sopi hyvin monelle eri ammattiryhmälle.
  • “Tapahtuman luennot olivat informatiivisia ja hyödyllisiä. Tapahtuman tunnelma oli mukava ja oli kiva tavata vanhoja ja uusia kollegoita.”

Mielenkiintoiset ja ajankohtaiset teemat ja huippuesiintyjät

Monet mielenkiintoiset esitykset ja puheenvuorot tähdittävät tapahtumaa. Päivän aikana koet esim. nämä mahtavat esitykset:

  • Anniina Virtanen on olennaisten asioiden äärellä aiheellaan “Kun lepokaan ei riitä – asiaa psykologisesta palautumisesta”
  • Ulla Eloniemi-Sulkava kertoo käytännönläheisessä osuudessaan, millaisia ennaltaehkäiseviä toimia ja ratkaisuja voit toteuttaa omassa työssäsi muistisairaan ihmisen näkökulmia kuulemalla
  • Lorenz Backmanin voimaannuttava esitys muistuttaa meitä koskettavalla tavalla siitä, mikä merkitys läsnäololla ja toimivalla vuorovaikutuksella on.

KATSO KOKO OHJELMA >>

Vanhustyöalan näyttely

Tapahtumassa voit tutustua vanhustyöalan näytteilleasettajien tuotteisiin ja palveluihin ja tehdä hankintoja työpaikalle ja kotiin.

Haluatko näytteilleasettajaksi? Lue lisää >>

Laadukasta ja edullista koulutusta

Huomaathan että paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun ilmoittaudut ajoissa viimeistään kuukautta ennen tapahtumaa, saat tapahtuman edullisempaan Early bird -hintaan!

KATSO HINNAT JA ILMOITTAUDU >>

Järjestäjä

Globex Oy

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, kunhan peruutus tapahtuu viimeistään 28.10.2024. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö. Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisen tai vaihtaa osallistujaa, ota yhteyttä sähköpostitse: diane(at)globex.fi.

Katso tarkemmat ehdot >>