Ilmoittaudu
Näytteilleasettajille

Espoon Dipoli, to 8.2.2024 klo 8-16

tavataan toisen kerran Dipolissa!

Ikäihmisten palvelujen parissa työskentelevä ammattilainen, tervetuloa alan merkittävimpään ja vaikuttavimpaan koulutus- ja näyttelytapahtumaan!

Vanhustyön suurin ja tärkein oma koulutus- ja näyttelytapahtuma järjestetään jälleen helmikuussa 2024. Paikkana on toista kertaa peräkkäin Espoon Dipoli, johon on helppo saapua esim. metrolla.

Tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa, joka on suunniteltu vastaamaan alan ajankohtaisiin haasteisiin ja tarpeisiin. Innostavat esitykset ja puheenvuorot tarjoavat uusia näkökulmia ja konkreettisia työkaluja päivittäiseen työhön.

Lisäksi voit odottaa laajaa ja monipuolista vanhustyöalan näyttelyä, joka esittelee alan johtavia toimijoita ja innovaatioita. Tule tapaamaan kollegoita, vaihtamaan ideoita ja saamaan arvokasta tietoa käytännön työskentelyä varten.

Liity joukkoon, kun mielenkiintoiset esitykset ja puheenvuorot valaisevat tietä kohti parempaa vanhustyötä. Tervetuloa mukaan luomaan yhdessä merkityksellisiä hetkiä ja vaikuttavaa tulevaisuutta vanhustyössä.

KATSO HINNAT JA ILMOITTAUDU >>

Mielenkiintoiset ja ajankohtaiset teemat ja puhujat

Monet mielenkiintoiset esitykset ja puheenvuorot tähdittävät tapahtumaa. Päivän esiintyjinä ja teemoina mm.:

  • Anniina Virtanen on olennaisten asioiden äärellä aiheellaan ”Kun lepokaan ei riitä – asiaa psykologisesta palautumisesta”
  • Ulla Halonen puhuu vanhuspalveluiden suuresta haasteesta – muistisairaiden kotona asumisesta
  • Tommy Hellstenin voimaannuttava esitys muistuttaa meitä koskettavalla tavalla siitä, mikä merkitys läsnäololla ja toimivalla vuorovaikutuksella on.

Katso koko ohjelma >>

Tutustu puhujiin >>

VANHUSTYÖALAN NÄYTTELY

Tapahtumassa voit tutustua vanhustyöalan näytteilleasettajien tuotteisiin ja palveluihin ja tehdä hankintoja työpaikalle ja kotiin.

Haluatko näytteilleasettajaksi? Lue lisää >>

LAADUKASTA JA EDULLISTA KOULUTUSTA

Huomaathan että paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun ilmoittaudut ajoissa viimeistään kuukautta ennen tapahtumaa, saat tapahtuman edullisempaan Early bird -hintaan!

KATSO HINNAT JA ILMOITTAUDU >>

JÄRJESTÄJÄ

Globex Oy

PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, kunhan peruutus tapahtuu viimeistään 8.1.2024. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö.

Katso tarkemmat ehdot >>