KEHITTYVÄ VANHUSTYÖ POHJOIS-SUOMI 2023

 

PAIKKA JA AIKA
Oulun Teatteri, Oulu, tiistai 14.3.2023 KLO 8-16


SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI
Oulun teatteri sijaitsee osoitteessa Kaarlenväylä 2, 90015 Oulu. Ovet aukeavat klo 8.00 ja tapahtuma päättyy klo 16.00. Teatterin ympäristössä on maksullisia parkkipaikkoja.


ILMOITTAUTUMINEN
Osanottajille on varattu henkilökohtaiset nimikortit. Nimikortit noudetaan saavuttaessa tapahtumaan – ne löytyvät pääsisäänkäynnin läheisyydessä olevalta pöydältä sukunimen mukaan aakkostettuina. Nimikortti on pääsylippusi tapahtumaan. Tapahtumassa on maksuton vaatesäilytys.


RAVINTOLAPALVELUT
HUOM! KAIKKI YHTEYDENOTOT RUOKAILUA KOSKIEN SUORAAN RAVINTOL
AAN 

Buffetlounas (omakustanteinen) hintaan 11,60 € /hlö. Lounas sisältää runsaan salaattipöydän sekä leivät ja ruokajuomat:

Burgundin pataa Viskaalin tilan naudasta M, G
Kasvisragout M, G, VEG
Meksikolaista kalakeittoa M, G
Jälkiruokana kahvia/teetä ja keksiä

Mikäli lounastat paikan päällä, ei lounastusta tarvitse ilmoittaa etukäteen, eikä siihen myöskään tarvitse ostaa lounaslippua etukäteen.  lounaan voi maksaa paikan päällä kortilla tai käteisellä.
Lounasta on tarjolla sekä suuren näyttämön lämpiössä että Teatteriravintola Vänmannissa.

Ryhmät: Jos tilaat lounaat laskutukseen, niin tilaathan sen etukäteen ja ilmoita myös laskutustiedot. Laskutuslisä 15 €.
Tilaukset: myynti.oulu@kanresta.fi

Lämpiön kahvio on auki klo 8.00–10.40

Iltapäiväkahvi sisältyy koulutuspäivän hintaan ja tarjoillaan teatterin lämpiöissä.

Ruuhkien välttämiseksi toivomme porrastusta ruokailussa ja näyttelyosastoihin tutustumisessa!

 

OHJELMA JA LUENTOMATERIAALIT
Päivän ohjelman löydät tapahtuman kotisivuilta osoitteessa www.kehittyvavanhustyo.fi

Tapahtumassa ei ilmoittauduta erikseen millekään luennolle. Suurelle näyttämölle mahtuvat kaikki, PIKI-saliin ja Kabinettiin (tietoiskut) rajallinen määrä osallistujia. Otathan toiset huomioon etkä varaa paikkoja saleista etukäteen. Huomaathan että salien vaihto on mahdollista vain taukojen aikana – ei kesken esitysten. Luentomateriaalit löytyvät keskiviikosta 15.3.2023 lähtien tapahtuman kotisivuilta.

 

NÄYTTELY
Tapahtumassa on näytteilleasettajia, joiden tuotteisiin ja palveluihin voit tutustua koko päivän alkaen klo 8.00. Voit myös tehdä hankintoja näyttelystä niin kotiin kuin työpaikallekin. Näyttely on avoinna koko päivän. Näytteilleasettajaluettelo ja -pohjakartta löytyvät tapahtuman kotisivuilta.


PALAUTELOMAKE

Otamme mielellämme vastaan palautetta tapahtumasta! Palautelomake aukeaa heti tapahtuman päätyttyä tapahtuman kotisivuilla. Otamme mielellämme vastaan tapahtumiemme kehittämisideoita ja koulutusaiheita kotisivuillamme www.kehittyvavanhustyo.fi Sieltä pääset myös tilaamaan uutiskirjeemme, jossa käsitellään vanhustyön ajankohtaisia asioita ja kerrotaan uusista tapahtumistamme.


LASKUTUS JA PERUUTUSEHDOT

Laskut lähetetään laskutusosoitteen mukaisesti.
Peruutusehdot: ”Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, kunhan peruutus on tapahtunut viimeistään 14.2.2023″. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö. Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisen tai vaihtaa osallistujaa, ota yhteyttä sähköpostitse: diane(at)globex.fi. Verkkokauppaoston peruuttaneilta palautetaan (14.2.2023 saakka) lipun summa vähennettynä 5 euroa toimistokuluja.


MUUTA

Huomioithan hajusteyliherkkyydestä kärsivät osallistujamme ja vältät hajusteiden käyttöä tapahtumapäivänä, kiitos! Tapahtumassa tullaan mahdollisesti kuvaamaan lähinnä yleisluontoisia tunnelmakuvia tapahtumasta. Jos ehdottomasti et halua tulla kuvatuksi, ilmoitathan siitä erikseen Globexin tapahtumainfossa, kun noudat nimikorttisi.