KEHITTYVÄ VANHUSTYÖ POHJOIS-SUOMI 2024

 AIKA JA PAIKKA
Oulun Teatteri, Oulu, tiistai 12.3.2024 KLO 8-16

 SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI
Oulun teatteri sijaitsee osoitteessa Kaarlenväylä 2, 90015 Oulu. Ovet aukeavat klo 8.00 ja tapahtuma päättyy klo 16.00. Teatterin ympäristössä on maksullisia parkkipaikkoja.


ILMOITTAUTUMINEN
Osanottajille on varattu henkilökohtaiset nimikortit. Nimikortit noudetaan saavuttaessa tapahtumaan – ne löytyvät pääsisäänkäynnin läheisyydessä olevalta pöydältä sukunimen mukaan aakkostettuina. Nimikortti on pääsylippusi tapahtumaan. Tapahtumassa on maksuton vaatesäilytys. Voit vaihtaa osallistujaa sähköpostissasi olevan vahvistuksen “Muokkaa ilmoittautumistietoja” -painikkeesta 26.2.2024 saakka. Sen jälkeen muutokset sähköpostitse diane(at)globex.fi


RAVINTOLAPALVELUT
HUOM! KAIKKI YHTEYDENOTOT RUOKAILUA KOSKIEN SUORAAN RAVINTOL
AAN 

Buffetlounas Teatteriravintola Auliksessa 11.00–14.00 ja Suuren näyttämön lämpiössä klo 11.00–13.00.
Lounas on omakustanteinen, hinta 12,50 €.

Menu

Samettista porkkanakeittoa L, G ja smetanaa
Kreikkalaiset kasvikset ja voipapua M, G, VEG ja fetak-astiketta
Chermoula-marinoitua kananfileetä M, G
Paahdettua perunaa

KAIKKI yhteydenotot ja ruokalippujen tilaukset pe 1.3. mennessä s-postilla  teatteriravintola@oulunteatteri.fi

Suosittelemme varaamaan lounasliput etukäteen. Tilaukseen tarvitaan: yritys, yhteyshenkilön tiedot sekä laskutusosoite. Laskutuslisä 10 €. Etukäteen tilatut liput voi lunastaa klo 8.00–10.40 Suuren näyttämön lämpiön kahviosta 2.krs.

Lounaslippuja on myynnissä rajoitettu määrä myös tapahtumapäivänä Suuren näyttämön lämpiön kahvilassa 2.krs klo 8.00–10.40.

Kahvio on auki Suuren näyttämön lämpiössä klo 8.00–10.40. Kun haluat tilata ryhmällesi aamukahvit, ole yhteydessä: teatteriravintola@oulunteatteri.fi

Iltapäiväkahvi sisältyy koulutuspäivän hintaan ja tarjoillaan teatterin lämpiöissä.

Ruuhkien välttämiseksi toivomme porrastusta ruokailussa ja näyttelyosastoihin tutustumisessa!


OHJELMA JA LUENTOMATERIAALIT
Päivän ohjelman löydät tapahtuman kotisivuilta osoitteessa www.kehittyvavanhustyo.fi

Tapahtumassa ei ilmoittauduta erikseen millekään luennolle. Suurelle näyttämölle mahtuvat kaikki, PIKI-saliin (johtamisen teemat) ja Kabinettiin (tietoiskut ja tuote-esittelyt) rajallinen määrä osallistujia. Otathan toiset huomioon etkä varaa paikkoja saleista etukäteen. Huomaathan että salien vaihto on mahdollista vain taukojen aikana – ei kesken esitysten. Luentomateriaalit löytyvät keskiviikosta 13.3.2024 lähtien tapahtuman kotisivuilta.

 

NÄYTTELY
Tapahtumassa on näytteilleasettajia, joiden tuotteisiin ja palveluihin voit tutustua koko päivän alkaen klo 8.00. Voit myös tehdä hankintoja näyttelystä niin kotiin kuin työpaikallekin. Näyttely on avoinna koko päivän. Näytteilleasettajaluettelo ja -pohjakartta löytyvät tapahtuman kotisivuilta.


PALAUTELOMAKE

Otamme mielellämme vastaan palautetta tapahtumasta! Palautelomake aukeaa heti tapahtuman päätyttyä tapahtuman kotisivuilla. Otamme mielellämme vastaan tapahtumiemme kehittämisideoita ja koulutusaiheita kotisivuillamme www.kehittyvavanhustyo.fi Sieltä pääset myös tilaamaan uutiskirjeemme, jossa käsitellään vanhustyön ajankohtaisia asioita ja kerrotaan uusista tapahtumistamme.


LASKUTUS JA PERUUTUSEHDOT

Laskut lähetetään laskutusosoitteen mukaisesti.
Peruutusehdot: ”Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, kunhan peruutus on tapahtunut viimeistään 12.2.2024″. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö. Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisen tai vaihtaa osallistujaa, ota yhteyttä sähköpostitse: diane(at)globex.fi. Verkkokauppaoston peruuttaneilta palautetaan (12.2.2024 saakka) lipun summa vähennettynä 5 euroa toimistokuluja.


MUUTA

Huomioithan hajusteyliherkkyydestä kärsivät osallistujamme ja vältät hajusteiden käyttöä tapahtumapäivänä, kiitos! Tapahtumassa tullaan mahdollisesti kuvaamaan lähinnä yleisluontoisia tunnelmakuvia tapahtumasta. Jos ehdottomasti et halua tulla kuvatuksi, ilmoitathan siitä erikseen Globexin tapahtumainfossa, kun noudat nimikorttisi.