Tutustu alta Virtuaalialustan keskeisiin ominaisuuksiin:

REKISTERÖINTI Tapahtuman etusivulla on rekisteröintipiste, johon sinun täytyy ilmoittautua tullessasi tapahtumaan. Kun olet rekisteröitynyt tapahtumaan, pääset vapaasti tutustumaan messujen tarjontaan. ensimmäisellä kerralla sinua pyydetään täyttämään puuttuvat tiedot, kuten ammattinimikkeesi. Tässä vaiheessa kysytään, voiko tietojasi näyttää muille osallistujille ja näytteilelasettajille. Perinteisistä tapahtumista tuttu rintaan kiinnitettävä nimikortti siis sähköisesssä muodossa.

TÄSTÄ REKISTERÖITYMÄÄN >> (Avautuu myöhemmin)

  

TAPAHTUMASSA ON KAKSI PÄÄSALIA: Näyttely ja Luennot – aivan kuten perinteisessä tapahtumassakin. Valitse vapaasti kikkaamalla haluamaasi suuntaa!

NÄYTTELYOSASTOT: Klikkaa näyttelyssä osastoa, johon haluat tutustua tarkemmin. Voit mm. kerätä esitteitä, chattailla livenä, tutustua tietoiskuihin, pyytää yhteydenottoa, osallistua kilpailuihin tai arvontaan tai pitää jopa videopalaverin näytteilleasettajasta riippuen.

LUENTOSALIN aulassa näet tarjolla olevat luennot, jotka voivat olla joko tallenteita, webinaareja tai livestriimejä. Klikkaa valitsemasi salin ovea ja istahda katselemaan luentoa! Jos kyseessä on maksullinen luento, sinut ohjataan ensin maksamaan. Mikäli olet maksanut luennon jo etukäteen, pääset suoraan sisälle katsomaan luentoa. Tässä tapahtumassa maksullinen liveluentopäivä on ti 9.2. klo 9-16.

Joidenkin näytteilleasettajien osastoilla on näkyvissä Rekry-tunnus. Siitä tiedät, että heillä on työtä tarjolla! Käy kurkkaamassa ja kysymässä!

Kätevä Oma Expo -palvelu löytyy tapahtuman ylävalikosta. Sinne voit kerätä talteen näytteilleasettajan materiaaleja tai rakentaa oman tapahtuma-aikataulun sen perusteella, mitä luentoja haluat katsoa.

Voit jutella muiden messuvieraiden kanssa ja tarkistaa, löytyykö tuttuja! Omien profiilitietojesi näkymiseen muille tapahtumavieraille kannattaa siis myöntää lupa, jotta pääsette juttelemaan.