Ilmoittaudu
Ohjelma
Näytteilleasettajille

Turku, Messukeskus, ti 28.11.2023 klo 8-16

Tervetuloa yksin tai työyhteisösi kanssa päivittämään ammattitaitoasi, tapaamaan tuttuja ja viihtymään Varsinais-Suomen Kehittyvä Vanhustyö -tapahtumaan Turun Messukeskukseen!

Perinteikäs koulutus- ja näyttelytapahtuma on tarkoitettu ikäihmisten palveluiden parissa työskenteleville ammattilaisille, päättäjille ja opiskelijoille.

Luvassa ajankohtaista ja monipuolista ohjelmaa kolmessa salissa, loistavia esityksiä, ideoita ja työkaluja päivittäiseen työhön ja tekemiseen. Mukana on tuttuun tapaan myös vanhustyöalan näyttely.

KATSO HINNAT JA ILMOITTAUDU >>

Mielenkiintoiset ja ajankohtaiset teemat ja huippuesiintyjät

Monet mielenkiintoiset esitykset ja puheenvuorot tähdittävät tapahtumaa. Päivän aikana koet esim. nämä mahtavat esitykset:

  • Antti Kylliäinen on olennaisten asioiden äärellä teemallaan ”Arvot vai hyveet hoitotyössä”
  • Ulla Halonen puhuu vanhuspalveluiden suuresta haasteesta – muistisairaiden kotona asumisesta
  • Sari Havaksen voimaannuttava esitys muistuttaa hersyvällä tavalla, mikä merkitys hyvällä vuorovaikutuksella on.

Katso koko ohjelma >>

Vanhustyöalan näyttely

Tapahtumassa voit tutustua vanhustyöalan näytteilleasettajien tuotteisiin ja palveluihin ja tehdä hankintoja työpaikalle ja kotiin.

Haluatko näytteilleasettajaksi? Lue lisää >>

Laadukasta ja edullista koulutusta

Huomaathan että paikkoja on rajoitetusti ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kun ilmoittaudut ajoissa viimeistään kuukautta ennen tapahtumaa, saat tapahtuman edullisempaan Early bird -hintaan!

KATSO HINNAT JA ILMOITTAUDU >>

Järjestäjä

Globex Oy

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta, kunhan peruutus tapahtuu viimeistään 28.10.2023. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö. Jos haluat peruuttaa ilmoittautumisen tai vaihtaa osallistujaa, ota yhteyttä sähköpostitse: diane(at)globex.fi.

Katso tarkemmat ehdot >>