kestävyyttä ja joustavuutta hyvinvoinTIajatteluusi!

14.9.2022 HUOM! webinaari on peruttu! Tiedustelut: diane(at)globex.fi

AJANKOHTA

To 22.9.2022 klo 13-15

KOHDERYHMÄ

Webinaari sopii vanhustyön ja terveydenhuollon koko henkilöstölle.

SISÄLTÖ

Anna Helena Saariaho: Stressinsäätely ja psykologinen palautuminen
Anna Helenan osuuden tavoitteena on oivalluttaa kuulijaa havaitsemaan, mitkä asiat vievät energiaa ja jaksamista omassa arjessa sekä lisätä ymmärrystä siitä, kuinka stressinsäätelyn ja tietoisen psykologisen palautumisen avulla omaa hyvinvointia voi kohentaa ja ylläpitää kestävällä tavalla. Luento avaa itsetuntemuksen, itsesäätelytaitojen ja oma hyvinvoinnin johtamisen merkitystä, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osatekijöitä ja niiden merkitystä itsensä, työnsä ja hyvinvointinsa johtamisessa. Esitys auttaa ymmärtämään tekijöitä, joihin voimme itse vaikuttaa. Se tarjoaa työkaluja, joilla omia säätely- ja palautumistaitoja voi kehittää. Oman hyvinvoinnin johtaminen on taitolaji, jota täytyy harjoitella ja kehittää kuten muitakin taitoja.

Sanna Aro: Sinä arjen sydämessä – joustavaa ajattelua terveyteen ja hyvinvointiisi
Sannan osuudessa tavoitteena on herättää ajattelua omasta hyvinvoinnista ja siihen suhtautumisesta. Tavoitteena on antaa työkaluja ajatteluun, sekä keventää liiallista ankaruutta itseä ja omaa toimintaa kohtaan. Auttaa huomaamaan niiden pientenkin askelten merkitys pidemmällä matkalla.

 

KOULUTTAJAT

Anna Helena Saariaho, FT, ratkaisukeskeinen valmentaja, aivojen hyvinvoinnin ja stressinsäätelyn asiantuntija
Sanna Aro, KM, fysioterapeutti, voimaharjoitteluvalmentaja

TUTUSTU WEBINAARIN KOULUTTAJIIN TÄÄLLÄ >>

 

HINTA

Webinaarin hinta on 45 € sis. alv 24 % (36,23 € alv 0 %). Hinta sisältää webinaarin, sähköiset esitysmateriaalit sekä webinaaritallenteen viikon ajaksi.

Kysy tarjousta vähintään 20 hlön ryhmille sähköpostilla: diane(at)globex.fi

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu webinaariin 15.9.2022 mennessä!

Voit maksaa osallistumisen verkkopankissa pankkitunnuksilla tai luottokortilla tai myös laskulla, mikäli käytössäsi on y-tunnus. Laskulla maksettaessa hintaan lisätään 5 € (sis.alv 24 %) laskutuslisä/lasku.

Valitse, maksatko osallistumisen verkkopankissa/luottokortilla vai laskulla:

Huom! Jos olet estynyt osallistumaan webinaariin, saat tallenteen, josta pääset katsomaan sen haluamanasi ajankohtana 30.9.2022 saakka. Myös kouluttajien esitysmateriaalit jaamme osallistujille webinaarin jälkeen.

 

PERUUTUSEHDOT

Peruminen on mahdollista 8.9.2022 asti. Estyneen osallistujan tilalle voidaan kuitenkin kustannuksitta vaihtaa toinen henkilö.